Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Accountmanager Buitendienst (regio Breda)

Word jij onze Accountmanager Buitendienst (regio Breda als eerste of tweede stap in je Salescarrière?

 Op tijd de deur uit naar die gemeente die graag wil overstappen op de meest duurzame toilethygiëne. Na je afspraak even afstemmen met je collega van Telemarketing over de nieuwe afspraken die voor je gemaakt zijn in de komende weken. Vervolgens een afspraak bij een school om een order voor waterkoelers af te sluiten. Na deze afspraak bezoek je uit jezelf nog een drietal kantoren in de buurt om een leuke koffietray af te geven en de contactpersonen te achterhalen. In de middag heb je nog een afspraak bij een autobedrijf voor het plaatsen van een nieuwe inbouwwaterkoeler. Je belt even naar kantoor om die plaatsing in de planning vast te zetten en loopt dan bij de omliggende autobedrijven nog even snel naar binnen. Aan het eind van de middag werk je thuis de aanvraag voor de offerte voor de gemeente uit, behandel je de mail, bel je de offertes na, stem je nog een keer af met je collega van Telemarketing en werk je de administratie bij!

 Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw werkdag als Account Manager Buitendienst bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van je eigen regio. Je wordt ondersteund door collega’s van marketing en telemarketing die leads generen voor onze duurzame producten en afspraken voor jou maken bij potentiele klanten die de overstap willen maken naar een groene bedrijfsvoering. Vervolgens ben je verantwoordelijk om het verkoopadviestraject te doorlopen, de overeenkomst af te sluiten én de commerciële aftersales. In je werkgebied liggen volop kansen bij het MKB, het onderwijs, de gemeenten, de kantoren, de industrie en de horeca. Naast de ondersteuning van marketing en telemarketing genereer je uiteraard ook zelf leads om afspraken te maken bij potentiele klanten voor een duurzame samenwerking met Ological!

Dit ben jij:

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding zoals Facility Management of Commerciële Economie of gelijkwaardige opleiding en je bent een commercieel talent, een uitstekende verkoper met een open mind en honger naar succes. Je communiceert gemakkelijk, bent gemotiveerd en gedreven en sales zit in jouw DNA. Jij vindt het leuk als vertegenwoordiger in de buitendienst het verkoopconcept van Ological op basis van de vier G’s – gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker – uit te dragen. Je woont in de regio Breda en de functie van Accountmanager Buitendienst is de perfecte baan als eerste of tweede stap in jouw Salescarrière.

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager New Sales met een brede interesse.

Dit bieden we jou:

Een uitdagende fulltime baan met breedte en diepgang, waarin je hands-on functioneert en die veel kansen biedt voor ontwikkeling. Je ontvangt bij Ological een prima salaris met bonusregeling, auto van de zaak, smartphone en laptop en de nodige flexibiliteit in een jong, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf. In je functie word je ondersteund door een ervaren managementteam en op groei gerichte marketing, telemarketing en sales support.

Meer weten of solliciteren?

Wij verzoeken je een korte motivatiebrief te schrijven waarom je denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom je graag juist bij Ological zou willen werken. Mail deze motivatiebrief en cv vervolgens naar p&o@ological.nl

Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers