Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Accountmanager New Sales

Word jij onze Accountmanager New Sales in de regio Brabant, Amsterdam/Noord Holland of  Rotterdam/Den Haag voor 32 - 40 uur?  

Op tijd de deur uit naar die gemeente die graag wil overstappen op de meest duurzame toilethygiëne.

Na je afspraak de leads bellen die je gisteren hebt bezocht om afspraken te maken voor volgende week. Vervolgens een afspraak bij een school om een order voor waterkoelers af te sluiten. Na deze afspraak bezoek je meteen nog een drietal kantoren in de buurt om een leuke koffietray af te geven en de contactpersonen te achterhalen. In de middag heb je nog een afspraak bij een autobedrijf voor het plaatsen van een nieuwe inbouwwaterkoeler. Je belt even naar kantoor om die plaatsing in de planning vast te zetten en loopt dan bij de omliggende autobedrijven nog even snel naar binnen. Aan het eind van de middag werk je thuis de aanvraag voor de offerte voor de gemeente uit, bel je de leads nog even na, behandel je de mail en werk je de administratie bij!   

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw werkdag als Accountmanager New Sales bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige commerciële ontwikkeling van je eigen regio. Dat betekent leads genereren voor onze duurzame producten, afspraken maken met potentiële klanten die de overstap naar een groene bedrijfsvoering willen maken, het verkoopadviestraject doorlopen, de overeenkomst afsluiten én de commerciële aftersales. In je werkgebied liggen volop kansen bij het MKB, het onderwijs, de gemeenten, de kantoren, de industrie en de horeca.

Dit ben jij:

Jij bent een commercieel talent met een open mind en honger naar succes. Je communiceert gemakkelijk, bent gemotiveerd en gedreven en new sales zit in jouw DNA. Jij vindt het leuk om ons verkoopconcept op basis van de vier G’s – gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker – uit te dragen. Natuurlijk word je daarbij ondersteund door een ervaren managementteam en op groei gerichte marketing- en salessupport. Je woont woonachting in Brabant, regio Amsterdam/NoordHolland of regio Rotterdam/Den Haag

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager New Sales met een brede interesse.

Dit bieden we jou:

Een uitdagende fulltime baan met breedte en diepgang, waarin je hands-on functioneert en die veel kansen biedt voor ontwikkeling. Je ontvangt bij Ological een prima salaris met bonusregeling, auto van de zaak, smartphone en laptop en de nodige flexibiliteit in een jong, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf. 

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong-Frijters. Je kunt ook direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen en je cv, samen met een korte motivatie, te uploaden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

   


Onderdelen, aangegeven met , zijn verplicht

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers