Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Allround Marketeer B2B

 

Word jij onze Allround Marketeer B2B (20-40 uur) ? 

Even de laatste online analyses checken en die bespreken met het onlinemarketingbureau. Aan de hand daarvan de AdWords-campagne finetunen. Met je collega marketeer de nieuwe content voor de website afstemmen en inplannen. Daarna controleren of de drukproef van de folder foutloos is en er mooi uitziet. De nieuwste leads in de database bijwerken en met de telemarketing de nieuwe belscripts bespreken. En oh ja, ook nog even die standbouwer bellen om te bespreken wat er nog moet worden aangepast aan het ontwerp van de beursstand voor volgende maand.

 

Is dit iets voor jou? 

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw werkdag als Allround Marketeer bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie houd jij je bezig met alle facetten van BtoB-marketing, aan de hand van een strategie die je samen met de Algemeen Directeur formuleert en steeds herijkt aan de hand van zichtbare en concrete resultaten. Gelukkig zijn de lijnen kort, zodat je snel en flexibel kunt handelen. De marketingmix bevat zowel klassieke tools zoals folders en acties, als online marketing door middel van content en AdWords. Dankzij jouw innovatieve leadgeneratie via databasemarketing kunnen de tele-marketingmedewerkers gericht afspraken maken om onze unieke duurzame Toilethygiëne en/of Waterkoelers in de markt zetten.

 

Dit ben jij: 

  • Jij voelt je duurzame marketeer in hart en nieren, je bent krachtig maar ook leergierig, en je bent op zoek naar een verbreding (2e stap) in jouw vakgebied.
  • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en je vult de commerciële theorie aan met een brede, praktische instelling en een goed gevoel voor alles wat met BtoB-marketing te maken heeft.
  • Je kunt goed zelfstandig werken. In deze veelzijdige functie moet je snel kunnen schakelen en op alle niveaus kunnen en willen acteren.
  • Je bent een startend managementtalent en het is een uitdaging voor je om een klein team te gaan creëren t.b.v. telesales en telemarketing.

Dit zijn wij: 

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een marketeer met een brede interesse.

 

Dit bieden we jou: 

Een uitdagende baan met toch breedte en diepgang, waarin je hands-on functioneert en die veel kansen biedt voor ontwikkeling. Zelfstandig (bij full time) of samen met je collega Allround marketeer (bij parttime) en de Algemeen Directeur vorm je het Marketing hart van ons bedrijf. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf.

 

Meer weten of solliciteren? 

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong Frijters. Je kunt ook direct solliciteren door je motivatiebrief en cv te mailen

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

   


Onderdelen, aangegeven met , zijn verplicht

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers