Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Allround Marketing Manager

Word jij onze Allround Marketing Manager? (40 uur)    

Even de laatste online analyses checken en die bespreken met het onlinemarketingbureau. Aan de hand daarvan de AdWords-campagne finetunen en nieuwe content voor de website inplannen. Daarna controleren of de drukproef van de folder foutloos is en er mooi uitziet. De nieuwste leads in de database bijwerken en met de verkopers kansen bespreken voor sales. En oh ja, ook nog even naar de telesales om te bespreken wat er nog moet worden aangepast in het belscript volgende maand. 

 

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw werkdag als marketing manager bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie houd jij je bezig met alle facetten van BtoB-marketing, aan de hand van een marketing strategie die je samen met de algemeen directeur formuleert en steeds herijkt aan de hand van zichtbare en concrete resultaten. Gelukkig zijn de lijnen kort, zodat je snel en flexibel kunt handelen. De marketingmix bevat zowel klassieke tools zoals folders en acties, als online marketing door middel van content en AdWords. Dankzij jouw innovatieve leadgeneratie via databasemarketing kunnen de (tele)salesmedewerkers gericht onze onderscheidend duurzame producten en diensten in de markt zetten.

 

Dit ben jij:

Jij bent een marketing manager met minimaal een afgeronde hbo-opleiding en je bent toe aan een uitdagende tweede stap in je carrière. Je hebt een afgeronde opleiding en je vult de commerciële theorie aan met een brede, praktische instelling en een goed gevoel voor alles wat met BtoB-marketing te maken heeft. Je hebt managementtalent en je kunt heel goed zelfstandig werken waarbij de algemeen directeur fungeert als je sparring partner. In deze veelzijdige functie moet je snel kunnen schakelen en op alle niveaus kunnen en willen acteren.

 

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze leidingwaterkoelers, duurzame toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een marketing manager met een brede interesse die het verschil wil maken.

 

Dit bieden we jou:

Een uitdagende baan met breedte en diepgang, waarin je hands-on functioneert en die veel kansen biedt voor ontwikkeling. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf.  

 

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans  de Jong Frijters. Je kunt ook direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen en je cv, samen met een korte motivatie, te uploaden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

   


Onderdelen, aangegeven met , zijn verplicht

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers