Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Commercieel Medewerker Binnendienst

Word jij onze Commercieel Medewerker Binnendienst voor 20 uur?

Na het afstemmen met de Commercieel Manager, je directe collega en je buitendienst collega’s ga je aan de slag. De binnengekomen online bedrijfsaanvragen voor professionele Leidingwaterkoelers bel je als eerste op om een samenwerking overeen te komen of om een afspraak in te plannen voor je buitendienst collega. Vervolgens ga je met een doelgroepen bestand en je belscripts enthousiast leads bellen om bij bedrijven afspraken te maken voor je buitendienst collega’s voor onze all-in concepten met Leidingwaterkoelers. Indien nodig voorzie je de leads van concrete originele informatie per mail om in tweede instantie, de week erop, alsnog de afspraak in te plannen. Nadat je de database hebt bijgewerkt, een aantal afspraken hebt gemaakt en een deal voor een Leidingwaterkoeler hebt afgesloten zit de werkdag er al weer op en ga je tevreden naar huis. Je verheugt je al op volgende week als we gaan starten met een zomer actie om extra nieuwe klanten te werven.

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw uitdagende parttime werkdag als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Ological eruitziet. In deze functie ben jij samen met je collega’s van de marketing en sales de spil van de commerciële organisatie en medeverantwoordelijk voor de directe groei van Ological.

Dit ben jij:

  • Jij bent van nature positief en je communiceert makkelijk per telefoon op alle niveaus
  • Jij bent commercieel, een doorzetter en een echte teamspeler
  • Jij hebt bewezen succesvolle aantoonbare ervaring met commercieel bellen.
  • Jij vindt het leuk om onze duurzame dienstverlening concepten met Leidingwaterkoelers en Toilethygiëne op basis van de vier G’s:” Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker” uit te dragen
  • Dagelijks succes is een belangrijke drijfveer voor je
  • Jij hebt minimaal mbo-niveau en (basis)kennis van Office (Excel) en Outlook

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien.

Dit bieden we jou:

Een uitdagende parttime baan in een leuk team voor 20 uur per week met vaste werktijden en zorgt zo, samen  met je collega, voor een volledige bezetting op de afdeling. Je werkt in principe nooit op maandagochtend en vrijdagmiddag. Daarnaast werk je op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, goede voorwaarden, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf.

Meer weten en solliciteren?

Wij verzoeken je een korte motivatiebrief te schrijven waarom je denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom je graag juist bij Ological zou willen werken. Mail deze motivatiebrief en cv vervolgens naar p&o@ological.nl

Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers