Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Financieel Administratief Medewerker Klantenservice

Word jij onze nieuwe Financieel Administratief Medewerker Klantenservice?

Dinsdagochtend 10.00 uur. Je bent bezig met het aanmaken van nieuwe waterkoeler abonnementen en debiteuren als ineens de telefoon gaat: een klant wil graag bio-bekers bestellen voor bij zijn waterkoeler. En oh ja, nu hij jou toch aan de lijn heeft: is er misschien al nieuws over zijn verbruiksoverzicht en daarmee samenhangende CO2 besparing op zijn toilethygiëne van Ological. Snel een mail naar Verkoop & Marketing met alle gegevens, want dit overzicht moet snel de deur uit! Daarna weer verder met de abonnementen. Vervolgens verwerk je de bestellingen, de verkoopfacturen en maak je een betaalbatch aan. Tussendoor beantwoord je vragen van klanten over uiteenlopende onderwerpen zowel per mail als telefoon. Nog even samen met je collega’s de routes voor de monteurs klaarmaken en voor je het weet is er weer een dag voorbij!

Is dit iets voor jou?

Hierboven lees je hoe jouw werkdag als Financieel Administratief Medewerker Klantenservice bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie ben jij dus medeverantwoordelijk voor de Klantenservice en in het bijzonder voor de brede financiële administratie. Dit houdt in: de klanten-, contracten en debiteurenadministratie; de artikelen-, inkoop-, voorraad- en crediteurenadministratie; de bankadministratie, de betalingen- en het cashflowbeheer. Je biedt de Hoofd Klantenservice ondersteuning ten behoeve van BTW- aangiftes, periodieke afsluitingen en financiële rapportages en je wordt betrokken bij de verschillende analyses (op artikel en/ of klanten niveau). Daarnaast heb je ook nog een breed klantcontact en biedt je ondersteuning aan klanten. Bij Ological kiezen we er namelijk voor om de volledige klantenondersteuning (financieel en operationeel) op één Klantenservice afdeling uit te voeren.

Dit ben jij:

 • Jij bent financieel geschoold op minimaal mbo4- of hbo-niveau.
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en gedreven.
 • Je hebt een brede interesse zowel in het financiële vakgebied als daarbuiten.
 • Je kunt snel schakelen en dankzij jouw ervaring met een financieel-administratief systeem zoals bijvoorbeeld een Exact of Multivers.
 • Jij bent zorgvuldig en accuraat in je administratie en kunt goed prioriteiten stellen.
 • Je hebt een commerciële, klantgerichte en pragmatische instelling.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn excellent.

 

Dit bieden we jou:

 • Een uitdagende fulltime baan met breedte en diepgang, waarin je hands-on functioneert.
 • Deze functie biedt je de mogelijk om te leren en groeien en eigen initiatief wordt zeker gewaardeerd.
 • Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontplooien en mede te bepalen hoe jouw afdeling zich ontwikkelt binnen ons dynamisch, onderscheidend en vooral duurzaam bedrijf.
 • Je rapporteert aan de Hoofd Klantenservice & Financiële Administratie.
 • Je ontvangt bij Ological een prima salaris en een duidelijk langetermijnperspectief.

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een financieel medewerker klantenservice met een brede interesse.

Meer weten of solliciteren?

Wij verzoeken je een korte motivatie te schijven waarom je denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom je graag juist bij Ological zou willen werken. Let ook op dat een gedegen financiële scholing op MBO4/HBO een minimum vereiste is voor deze functie.

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers