Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Groene visie

Waterkoeler Interpure 2 Vrijstaand

Waterkoeler Interpure 2 Vrijstaand

Vrijstaande leidingwaterkoeler met ergonomische taphoogte, 2-staps microfiltratie en bacterieremming door UV en bio-protection™ op de uitvoerleiding.

Over Ological

De meest logische waterkeuze!
Ological is leverancier van milieuvriendelijke en duurzame leidingwaterkoelers. De automaten zijn bovendien geselecteerd op innovatie en kwaliteit en voldoen aan de allerhoogste gezondheidsnormen. Ological is dé specialist voor leidingwaterkoelers in de zakelijke markt. Meer dan 50 jaar kennis en ervaring, in de facilitaire markt, zijn gebundeld om het drinken van water buitenshuis milieuvriendelijk, gezond en kostenefficiënt voor iedere organisatie toegankelijk te maken. Deze benadering maakt Ological uniek en koploper in de markt van leidingwaterkoelers.

Vooruitstrevend
Ological maakt haar duurzame oplossingen voor zoveel mogelijk klanten bereikbaar en beschikt daarvoor over een eigen installatiedienst voor het plaatsen van de leidingwaterkoelers op iedere gewenste plaats. Zorgeloos en gezond drinken van leidingwater is mogelijk door een betrouwbare, verantwoorde en gecontroleerde dienstverlening op het onderhoud van de automaten. Ological is een actief lid van de European Point of Use Drinking Water association en voldoet daarmee aan de hoogste hygiëne- en veiligheidseisen.

Ervaren, vertrouwd en kwaliteit
Betrouwbare merken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen samen voor waterkoelers welke voldoen aan de hoogste specifieke normen. De leidingwaterkoelers zijn gekozen op basis van kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve eigenschappen. Prachtige designs worden gecombineerd met de strengste keurmerken en certificeringen, waaronder ISO 14001, ISO 9001, RHOS, WRAS en WQA.

Aanverwante waterartikelen
Een zeer compleet assortiment van duurzaam geselecteerde producten zoals glazen, waterkannen en karaffen, (BPA-vrije) bidons en biologisch afbreekbare bekertjes maken het drinken van gekoeld leidingwater een nieuwe beleving.

Milieu en gezondheid MVO Ological heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt en is bewust lid van MVO Nederland. In haar bedrijfskeuzes staat duurzaamheid zoveel mogelijk centraal. Ological is specialist in milieuvriendelijk water drinken buitenshuis in onder andere scholen, bedrijfspanden, sportcentra, openbare of culturele omgevingen. Met haar waterkoelers wil Ological het drinken van gekoeld water uit plastic flessen terugdringen en zo een bijdrage leveren aan een gezond milieu.

Gezond water voor iedereen toegankelijk
Ological ziet het als haar bredere verantwoordelijkheid om ook de watervoorziening wereldwijd te bevorderen en steunt daarom actief diverse waterprojecten van AKVO. AKVO is een baanbrekend internetproject om de implementatie van water- en sanitaire oplossingen wereldwijd te versnellen. Het woord AKVO betekent water in Esperanto.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers