Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Natuurlijk
gezond
water

Ological feliciteert Green Key houders

Ological feliciteert Green Key houders

Green Key Karaf, te bestellen bij Ological

Ological feliciteert de ondernemers die vandaag tijdens de uitreiking hun Green Key certificaat in ontvangst hebben mogen nemen.

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. 

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De GREEN KEY is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren. 

Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau’s: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de uiteindelijke uitslag is. 

Ological steunt de ondernemers bij het verder invullen van hun duurzame doelstellingen. Dit doen wij door belangeloos 250 waterflesjes ter beschikking te stellen. Iedere ondernemer die vandaag een certificaat heeft ontvangen, krijgt een flesje. Een grote stap richting duurzaamheid is verantwoord omgaan met het drinken van water. Ological maakt dit mogelijk doordat men zelf water kan tappen in de aangeboden flesjes. Dit voorkomt het onnodig gebruik van (dure) milieubelastende PETflessen.

Ological wil dit voor alle Green Key houders mogelijk maken. Daarom hebben wij een karaf ontwikkeld met het Green Key logo. Op deze manier kunt u uw groene imago naar de klanten uitstralen. Deze karaf is verkrijgbaar bij Ological. Klik hier voor onze contactgegevens. 

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers