Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Natuurlijk
gezond
water

Oriflame

Oriflame

Oriflame – Zorgen voor het milieu

In het hart van onze filosofie bevindt zich een diepgewortelde toewijding aan de natuur. Elkaar jaar verbeteren en versterken we onze inspanningen wat betreft het creëren, samenstellen en verkopen van onze producten op een milieuverantwoorde manier.

De bronnen die ons onderhouden zijn dezelfde die we delen met huidige en toekomstige generaties, en we zijn ons altijd bewust geweest van het milieu. Respect voor de natuur betekent producten creëren die geïnspireerd zijn door de natuur en ingrediënten gebruiken die afkomstig zijn van planten, hernieuwbaar en niet schadelijk voor het milieu. We gebruiken nooit ingrediënten van gevoelige of bedreigde soorten, en we zorgen dat onze producten volledig voldoen aan de geldende milieu-eisen.  

Onze wil om te werken met, niet tegen de natuur dringt door in elk aspect van ons bedrijf. Zo proberen we bijvoorbeeld om de verpakking van onze producten te minimaliseren, waardoor afval en uitstoot van schadelijke gassen verminderd worden, en gebruiken we nooit PVC of schadelijke kleurstoffen. Zelfs de brochure is gedrukt op papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, zodat er meer bomen worden geplant dan gekapt.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de dingen die wij van Oriflame elke dag doen om ons Zweedse erfgoed en onze natuurlijke progressieve en ethische moraal te weerspiegelen. We hopen dat wij een voorbeeld zullen zijn voor anderen om onze natuurlijke omgeving te beschermen voor de generaties die na ons komen.

 Neem eens een kijkje op: www.oriflame.nl

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers